FÓRMULA 1
Esports 28/08/2011

Alguersuari: "No m'agrada parlar malament d'un altre company, però la situació ha quedat clara"

El pilot català explica que, en el primer revolt de la cursa, Bruno Senna s'ha passat de frenada, l'ha empès, i l'ha fet caure sobre el Ferrari de Fernando Alonso

Efe
1 min
Jaume Alguersuari, després del seu xoc amb Bruno Senna. STEPHAN MUELLER / EFE

Spa-FrancorchampsEl català Jaume Alguersuari (Toro Rosso), que ha abandonat, tot just començar, el Gran Premi de Bèlgica de Fórmula 1, ha declarat després de la cursa que no li agrada "parlar malament d'un altre company", però que el seu incident amb el brasiler Bruno Senna (Lotus Renault) "ha quedat clar a tothom".

"No m'agrada parlar malament d'un altre company, perquè no és el meu estil, però crec que la situació ha quedat ben clara a tothom. En entrar al primer revolt jo era al mig, amb Senna pel meu interior i amb Fernando [Alonso] a l'exterior, i Senna s'ha passat de frenada, m'ha empès, i m'ha fet caure a sobre del Ferrari", ha comentat el pilot barceloní.

"No obstant això, hi ha moltes coses positives que en podem treure d'aquest cap de setmana, ja que teníem un cotxe capacitat clarament per ser als punts, cosa que és digne d'elogi a la dura tasca de l'equip", ha indicat Alguersuari.

"Ho sento per tota la gent de l'equip, perquè no sempre se surt des del sisè lloc. Ara, ja començo a centrar-me en la pròxima carrera, a Monza, ja que no veig cap motiu pel qual no puguem sumar punts allà i anotar-ne més", ha manifestat el català.

stats