FÓRMULA 1
Esports 30/01/2012

Alguersuari podria ser el tercer pilot de Mercedes

Segons el diari 'As', els propietaris de Cepsa podrien intercedir perquè anés a l'escuderia alemanya i fos el pilot reserva, pel darrere de Schumacher i Rosberg

Ara
1 min
Alguersuari ha fet un gran any, però Toro Rosso el deixa sense volant per al 2012.

BarcelonaDes que es va anunciar que Jaume Alguersuari no seguiria a Toro Rosso, l'escuderia filial de Red Bull, no s'ha sabut res del futur del pilot català. Les portes es van tancant i cada dia queden menys volants lliures.

Segons publica aquest dilluns el diari As, Alguersuari podria ser el tercer pilot de Mercedes AMG –nom a partir d'ara de l'escuderia Mercedes–. I tot, per una qüestió de patrocinadors.

IPIC, el fons d'inversió del Govern d'Abu Dhabi, és el propietari de la petroliera espanyola Cepsa. I Alguersuari havia de convertir-se en la imatge de Cepsa en els seus plans d'expansió internacional, fet que ara, sense Alguersuari a la F1, seria complicat.

La branca d'IPIC dedicada específicament a les inversions té participacions a l'escuderia Mercedes i, per tant, segons l'As, la carambola podria fer que Alguersuari acabés a Mercedes com a tercer pilot, per darrere de Michael Schumacher i Nico Rosberg.

stats