FÓRMULA 1
Esports 26/12/2010

Fernando Alonso: "No em preocuparia gens que Vettel fitxés per Ferrari"

Alonso, bicampió del món de Fórmula 1, assegura que un hipotètic fitxatge de Sebastian Vettel per l'escuderia Ferrari no li faria cap "por"

Redacció
1 min
Fernando Alonso.

BarcelonaAlonso s'ha referit així a les afirmacions del president de Ferrari, Luca di Montezemolo, en què afirmava que Vettel correrà per a ells en el futur, encara que sense concretar una data exacta. El pilot espanyol ha assenyalat que durant la seva carrera esportiva no ha tingut "cap problema"amb els seus companys d'equip i que en tot aquest període, cap d'aquells amb els quals ha compartit escuderia ha sumat "ni un punt més" que ell. "Per tant tampoc em preocuparia si vingués Vettel".

Per a la temporada, Alonso ha assegurat que no té dubtes que Ferrari li proporcionés un cotxe "ràpid i competitiu" que li permetrà lluitar per guanyar el que seria el seu tercer Mundial de Fórmula 1. Segons ell, l'escuderia italiana "sempre té l'obligació de lluitar" pel campionat ja que es tracta de l'equip "més prestigiós i amb més palmarès", i Ferrari té "gent molt bona" treballant en el disseny del nou bòlid vermell, va dir.

El vigent subcampió del món ha assenyalat que el nou cotxe de Ferrari, en què tota l'escuderia té posada "molta il.lusió" es presentarà l'última setmana de gener i el estrenaran al febre.

stats