MOTOGP
Esports 10/10/2011

Dovizioso canvia l'Honda per la Yamaha el 2012

El pilot signa un acord per córrer a partir de la temporada vinent amb l'escuderia francesa Tech 3, propietat del francès Hervé Poncharal

Efe
1 min
Stoner, seguit de Dovizioso, a Silverstone.

BarcelonaL'italià Andrea Dovizioso i l'escuderia francesa Tech 3, propietat del francès Hervé Poncharal, han confirmat la signatura de l'acord pel qual el transalpí serà pilot de Yamaha en aquest equip per la temporada 2012. Dovizioso, de 25 anys, va començar a disputar el mundial de MotoGP el 2008, després de ser campió del món dels 125 cc el 2004 i poc després subcampió del món dels 250 cc.

Dovizioso, que serà company d'equip del britànic Cal Crutchlow en la primera temporada en què entra en vigor el nou reglament tècnic de les 1.000 cc i les CRT (Claiming Rules Team), ha assegurat que està "molt content amb la signatura d'aquest acord per a la temporada".

"Vull agrair l'oportunitat que Hervé Poncharal m'està donant", ha assenyalat. "Estic convençut que aquest nou repte serà excitant i divertit i només espero poder concloure ara aquesta temporada de la millor manera possible", ha assegurat Dovizioso.

stats