DAKAR
Esports 28/11/2011

Bordone Ferrari, un equip de nova creació amb tres catalans que vol triomfar al Dakar

El nou equip italià compta amb tres catalans: Jordi Arcarons n'és el director esportiu i Gerard Farrés i Jordi Viladoms són dos dels quatre pilots de l'escuderia

Efe
1 min
L'equip Bordone Ferrari es marca com a objectiu guanyar el Dakar.

BarcelonaL'equip Bordone Ferrari ha estat presentat aquest dilluns a Barcelona amb l'aspiració de consolidar-se com una de les escuderies més ambicioses per aconseguir el triomf en el pròxim Ral·li Dakar, amb el català Jordi Arcarons com a director esportiu.

El conjunt italià s'ha ideat en només quatre mesos, i ha aconseguit contractar Arcarons a la direcció i a pilots de la talla de Jordi Viladoms o Gerard Farrés. Els pares d'aquest projecte són l'arquitecte italià Renato Ferrari, un gran apassionat de les motos, i Nicoletta Altieri Bordone, néta d'un industrial milanès que en els anys 30 va dissenyar i construir motocicletes.

Amb un pressupost d'entre 2 i 3 milions d'euros anuals, l'equip Bordone Ferrari pretén arribar "al màxim nivell" en un temps rècord. "L'equip és molt ambiciós, i després del Dakar no hi haurà temps de descans amb tot el mundial de ral·lis. L'ambició és màxima. Si es pot guanyar el Dakar aquest any no esperarem al pròxim", ha dit Arcarons.

Amb motocicletes KTM, Bordone Ferrari comptarà amb quatre pilots per al Dakar 2012, que es disputa de l'1 al 15 de gener de 2012: els italians Alessandro Botturi i Paolo Ceci, i els catalans Gerard Farrés i Jordi Viladoms.

stats