Motociclisme
Esports 03/06/2011

Lorenzo només pot ser quart en uns entrenaments lliures dominats per Stoner

L'australià ha tornat a marcar el millor registre, seguit de Simoncelli (a 0.528) i Dovizioso a (0.663). Lorenzo ha estat quart a 0.870

Martí Molina
1 min
Jorge Lorenzo, al circuit de Catalunya durant els lliures de divendres.

MontmelóCasey Stoner ha marcat el ritme a la categoria de MotoGP, en la primera jornada d'entrenaments lliures del Gran Premi de Catalunya. El pilot australià d'Honda ha completat la millor volta a la tarda amb un temps total de 1:42:940, millorant en un segon el registre que havia fet al matí.

L'asfalt ha començat lleugerament mullat, per culpa de la pluja que ha caigut al migdia a Montmeló, però mica en mica s'ha anat assecant i els pilots ho han aprofitat per rebaixar els temps de mica en mica. I així ha estat com l'italià Marco Simoncelli (Honda) ha acabat amb el segon millor registre -igual que al matí-, a 0.528 de Stoner. La tercera posició dels lliures ha estat per Dovizioso (Honda), que li ha pres el lloc a Jorge Lorenzo (Yamaha) en l'últim gir del divendres.

Lorenzo ha continuat treballant en la posta a punt de la seva moto i ha aconseguit rebaixar temps respecte el matí, però no prou com per atrapar les Honda, que s'han mostrat intractables en aquest primer dia a Catalunya. Al final de la sessió el mallorquí ha acabat a 0.870 del millor registre.

D'altra banda, Toni Elias (Honda) ha continuat tenint problemes de posta a punt i només ha pogut ser 11è, a 2.820 de Stoner.

stats