MotoGP
Esports 03/09/2011

Casey Stoner es torna a exhibir a San Marino i aconsegueix el millor temps a MotoGP

Tot i augmentar el ritme als instants finals de l'entrenament oficial, Jorge Lorenzo i Dani Pedrosa queden a una dècima de la 'pole'

M. Molina
1 min
Casey Stoner.

BarcelonaCasey Stoner ha tornat a demostrar la seva superioritat a la categoria de MotoGP i aquest dissabte ha aconseguit el millor temps als entrenaments oficials del Gran Premi de San Marino. L'australià d'Honda ha imposat el seu ritme diabòlic i s'ha fet amb la pole, tot i un intent de Lorenzo i Pedrosa d'acostar-s'hi al tram final de la sessió.

Stoner ha marcat el millor temps amb un crono de 1:33.138, mentre Lorenzo i Pedrosa -per aquest ordre- han estat segon i tercer a una dècima. Tots tres pilots s'han confirmat com els més en forma de la categoria, ja que han deixat la resta de rivals a gairebé un segon.

Els entrenaments també han servit per certificar, una vegada més, el mal estat de forma de Valentino Rossi i de la seva Ducati, ja que aquest tàndem italià tan sols ha pogut acabar 11è a un segon i mig. D'altra banda, Toni Elías tampoc ha pogut millorar les prestacions de la seva Honda i ha finalitzat els entrenaments oficials a la 17a posició.

stats