MOTOR

El Circuit de Barcelona-Catalunya celebrarà la primera edició del Gran Premi Fundació Isidre Esteve

La festa solidària es farà el 26 de juliol, amb un ampli programa d'activitats

La Fundació Isidre Esteve organitzarà el dijous 26 de juliol el primer Gran Premi FIE al Circuit de Barcelona-Catalunya. La iniciativa neix amb la finalitat de donar a conèixer les activitats que organitza la institució per fomentar la unió de les persones a través de l’esport i els seus valors, independentment de les seves capacitats físiques. La festa solidària comptarà amb un ampli programa d’activitats, entre les quals hi ha una cursa inclusiva de relleus en 'handbike' o bicicleta i un sopar de gala com a gran colofó.

Des del seu naixement, la Fundació Isidre Esteve, encapçalada pel pilot d’Oliana que fa 11 anys va patir una lesió medul·lar mentre competia en moto, s’ha abocat a millorar la qualitat de vida de persones amb alguna discapacitat física o problemes de mobilitat reduïda mitjançant l’exercici físic. A través del Centre Pont de Sant Cugat i el Centro Puente de Vigo han comprovat que l’esport és una gran eina d’inclusió social.

Amb aquesta premissa, la Fundació Isidre Esteve ha preparat un esdeveniment únic al Circuit de Barcelona-Catalunya. La festa començarà a les 16.00 h i es tancarà després de mitjanit. L’extens programa d’activitats inclou una cursa de relleus a partir de les 18.00 h en 'handbike' o bicicleta entre equips formats per col·laboradors i amics de la fundació. Ja han confirmat la participació esportistes d’elit com Laia Sanz, Iván Cervantes, Gerard Farrés, Carles Checa, Alex Crivillé, Cyril Despres i Jaume Betriu.

"Ens agradaria que el Gran Premi FIE es converteixi en la gran festa anual de la fundació i ens permeti promoure la nostra feina d’integrar persones amb discapacitat física a la societat a través d’una eina tan universal com és l’esport. Estem molt agraïts per tantes mostres de suport rebudes i esperem que la iniciativa ens ajudi a conscienciar la societat sobre les necessitats que tenen les persones amb mobilitat reduïda", explica Isidre Esteve.