DAKAR 2012
Esports 03/01/2012

Cyril Despres aprofita una errada de Coma per fer-se amb l'etapa i amb el lideratge de la general

Marc Coma s'equivoca de pista i perd 13 minuts i 4 segons respecte Cyril Despres, que ara comanda la general. Coma cau fins la segona posició

Nuria García
1 min
Cyril Despres és el nou líder del Dakar.

BarcelonaMarc Coma no ha tingut el dia. El pilot català ha arrencat molt bé la tercera etapa del Dakar, entre San Rafael i San Juan, però una errada després d'haver passat el tercer punt de control l'ha fet perdre un valuós temps que ara haurà de recuperar. Just després d'aquest tercer punt, Coma, en comptes de seguir per la pista de les motos, ha seguit la dels cotxes i camions (l'especial tenia recorreguts diferents per a les categories) i s'ha adonat quan ja portava uns nou quilòmetres. Mentre el català feia mitja volta, Despres li prenia la primera posició.

I és que el beneficiat de tot plegat ha estat el francès, que ha guanyat l'etapa i ha creuat la meta amb un avantatge de 13 minuts i 4 segons respecte Marc Coma. Cyril Despres ha estat el guanyador de la tercera etapa, seguir de Verhoeven. Coma ha estat setè, mentre que pel que fa a la resta de catalans, Farrés ha estat novè; Viladoms dotzè; Pedrero quinzè i Laia Sanz, 35a.

Pel que fa a la general, ara el nou líder és Cyril Despres, seguit de Marc Coma (a 10 minuts i 12 segons). La tercera posició és per Casteu i quart és Chaleco López. Jordi Viladoms ocupa la desena posició, a 28.26 del líder, 11è és Pedrero, 12è Farrés i Laia Sanz és 41a.

stats