DAKAR 2011
Esports 02/01/2011

Laia Sanz: "M'ha sorprès el resultat de l'etapa, he portat un bon ritme"

La pilot, que debuta al Dakar, ha afirmat que s'ho ha passat bé, però que no ha arriscat en excés. A més, destaca que signa acabar entre els 30 o 40 primers

Redacció
2 min
Laia Sanz, dissabte a Buenos Aires.

CórdobaLaia Sanz ja ha acabat la seva primera etapa cronometrada del Dakar. La catalana ha superat els nervis inicials i ha acabat en la 46a posició. Tot i això, en l'any del seu debut, Laia Sanz encapçala la classificació femenina.

"M'he sentit molt còmoda, tot i que hi havia molt de pols i, quan enxampava a alguna moto, no podia passar-la. Havia una part molt ràpida i en aquest tram ens ha faltat potència respecte a les motos de major cilindrada, però després ens hem trobat una zona més d'estil enduro més propicia per a la nostra moto i m'ho he passat molt bé. En la part final he anat amb molta precaució perquè hi havia diversos controls radar i, com que sóc novell, no volia cometre una errada", ha explicat Laia Sanz quan ha acabat l'etapa.

La debutant ha afegit: "M'ha sorprès el resultat de l'etapa perquè he portat un bon ritme, però sense arriscar massa. Fa uns dies que la gent no para de dir-me que el més important és arribar, i afegeixen que no em preocupi si em veig entre els 30 o 40, que els resultats ja arribaran. Quina pressió! Jo signava ja acabar així! És el meu primer Dakar i no vull plantejar-me cap resultat. Per una altra banda, em sento afalagada perquè creuen que ho puc fer bé", ha comentat.

Per la seva banda, Jordi Arcarons, el motxiller de Laia Sanz, ha tornat a disputar una etapa vuit anys més tard. "Estic molt il·lusionat perquè ha estat un bon dia. Em venia de gust tornar a córrer i la idea era anar ràpid, però amb un rol molt diferent al que seguia quan lluitava per la victòria. Ara, la meva missió és ajudar la Laia a que acabi la cursa i m'he alegrat molt en veure-la a la meta", ha dit el pilot de Vic.

stats