DAKAR 2011
Esports 03/01/2011

Marc Coma acaba la primera etapa cronometrada tercer i es situa a 46 segons del líder

L'organització penalitza el vencedor de l'etapa, Rubén Faria, amb un minut per excés de velocitat i la general la passa a encapçalar el francès Cyril Despres

Redacció
1 min
Marc Coma, durant la primera especial del 2011

CórdobaMarc Coma ha començat amb bon ritme el Dakar 2011. El català ha aconseguit acabar tercer la primera etapa cronometrada entre Victòria i Córdoba, per darrera de Rubén Faria i Cyril Despres. El portuguès, motxiller de Despres, ha vist com l'organització el sancionava de matinada amb un minut per excés de velocitat i ha perdut la primera posició de la general a favor del seu company.

Despres, màxim rival de Marc Coma i actual campió del Dakar, va acabar a 29 segons de Faria, però el minut de sanció imposat al portuguès, l'ha fet col·locar-se primer, amb 31 segons d'avantatge. El tercer de la general és Marc Coma, a 46 segons de Despres i a 15 de Faria. El quart classificat ha estat el company de Coma, el també català Juan García Pedrero. Per la seva banda, la debutant Laia Sanz, ha arribat en la posició 46, a 18 minuts i 48 segons del primer. La catalana encapçala la classificació femenina de motos.

stats