DAKAR 2011

222 quilòmetres cronometrats

Marc Coma acaba la primera etapa cronometrada tercer i es situa a 46 segons del líder

L'organització penalitza el vencedor de l'etapa, Rubén Faria, amb un minut per excés de velocitat i la general la passa a encapçalar el francès Cyril Despres

Marc Coma ha començat amb bon ritme el Dakar 2011. El català ha aconseguit acabar tercer la primera etapa cronometrada entre Victòria i Córdoba, per darrera de Rubén Faria i Cyril Despres. El portuguès, motxiller de Despres, ha vist com l'organització el sancionava de matinada amb un minut per excés de velocitat i ha perdut la primera posició de la general a favor del seu company.

Despres, màxim rival de Marc Coma i actual campió del Dakar, va acabar a 29 segons de Faria, però el minut de sanció imposat al portuguès, l'ha fet col·locar-se primer, amb 31 segons d'avantatge. El tercer de la general és Marc Coma, a 46 segons de Despres i a 15 de Faria. El quart classificat ha estat el company de Coma, el també català Juan García Pedrero. Per la seva banda, la debutant Laia Sanz, ha arribat en la posició 46, a 18 minuts i 48 segons del primer. La catalana encapçala la classificació femenina de motos.

Més continguts de