DAKAR 2012
Esports 03/01/2012

Marc Coma: "Hem perdut temps però no és impossible recuperar-lo"

"Hem de ser realistes i (l'error) ens posa les coses molt més difícils del que seria en condicions normals, però la navegació forma part del joc", ha dit Coma

Efe
1 min
Marc Coma creu que encara no hi ha res perdut. MRW

San JuanEl pilot de motos català Marc Coma (KTM) ha reconegut que l'error de navegació que ha comès aquest dimarts en la tercera etapa del Dakar li complica el seu futur en el ral·li, tot i que ha subratllat que encara queda molt per davant.

"Hem de ser realistes i (l'error) ens posa les coses molt més difícils del que seria en condicions normals, però la navegació forma part del joc", ha dit Coma a l'arribar al campament de San Juan. "Pot passar de tot. Hem perdut temps però tampoc és impossible de recuperar-lo ni de bon tros", ha comentat.

Coma ha explicat que en el quilòmetre 162 de l'especial, on es separava la ruta de les motos i els cotxes, ha interpretat erròniament el llibre de ruta i ha seguit uns 6 quilòmetres per la via destinada als vehicles de quatre rodes.

Quan s'ha adonat de la decisió, ha donat mitja volta, ha recuperat el camí correcte i ha tractat de remuntar posicions, tot i que la dificultat del traçat, dur i pedregós, l'ha portat a no prendre riscos. "He intentat recuperar, però el dia era molt complicat, amb un traçat molt similar a l'enduro i era fàcil tenir una caiguda", ha indicat.

stats