DAKAR 2012
Esports 07/01/2012

Marc Coma guanya la setena etapa i retalla dos minuts a Despres, que segueix líder

Pel que fa a la resta de pilots catalans, Farrés ha estat cinquè i Viladoms desè, tot just pel davant de Pedrero. Laia Sanz ha acabat en la 48a posició

N. García
1 min
Marc Coma ha guanyat l'etapa de Copiapó. CÉZARO DE LUCA / EFE

BarcelonaEl pilot català de motos Marc Coma (KTM) ha aconseguit el triomf en la setena etapa del Dakar, un bucle a Copiapó, i ha retallat dos minuts i tres segons l'avantatge que el francès Cyril Despres té al capdavant de la general. Darrere dels dos pilots que lluiten pel triomf ha entrat Golçalves, a gairebé tres minuts de Coma.

Gerard Farrés ha acabat la setena etapa en la cinquena posició i el seu company a l'equip Bordone Ferrari, Jordi Viladoms, ho ha fet en la desena, seguit del motxiller de Marc Coma, Joan Pedrero. El pilot de Castelló Joan Barreda ha completat l'etapa en la 13a posició i Laia Sanz ha entrat 48a.

Pel que fa a la general, Cyril Despres encapçala la classificació, seguit de Marc Coma, a 7 minuts i 48 segons. Helder Rodrigues és tercer, a 49 minuts i 39 segons del francès.

Jordi Viladoms ocupa la 6a posició, seguit de Gerard Farrés. Joan Pedrero és desè i Joan Barreda, 28è. Per la seva banda, Laia Sanz ocupa la 48a posició.

Aquest diumenge els pilots gaudiran d'una jornada de descans abans de seguir competint per terres xilenes dilluns.

stats