DAKAR 2012
Esports 03/01/2012

Nani Roma, feliç però caut després del seu primer triomf d'etapa al Dakar 2012

Per al català, el més important no és el triomf, sinó com ha aconseguit el triomf i el ritme al que ha corregut. "Estem atacant més i ja condueixo millor", ha assenyalat

Efe
1 min
Nani Roma és quart a la general del Dakar. KH-7

San JuanEl pilot català Joan 'Nani' Roma (Mini) s'ha mostrat content però extremadament moderat després d'imposar-se en la categoria de cotxes en la tercera etapa del Dakar, entre San Rafael i San Juan.

"Estic molt tranquil perquè aquí un dia estàs content i al següent estàs en la misèria", ha comentat el català al final de l'etapa. "Encara queda molt però evidentment estic content", ha afegit Nani, que li ha tret 1 minut i 9 segons al polonès Krzysztof Holowczyc (Mini) i ja és quart a la general, a 1 minut i 50 segons del líder.

Més enllà del triomf d'etapa, Nani ha destacat les bones sensacions que ha tingut al volant del Mini. "Per mi el més important és com hem guanyat, al ritme que hem corregut", ha assenyalat. "Estic trobant les sensacions. Estem atacant més i ja condueixo millor el cotxe que el primer dia", ha afegit.

stats