Fórmula 1

Clos ha arribat aquest divendres de Bahrain, després de suspendre's la GP2

Dani Clos: "Bahrain no està com per fer un GP"

El pilot català ha assegurat que patien per la seva seguretat, i que el responsable d'esports de Bahrain els va "convidar a marxar"

"Bahrain no està com per fer un gran premi". Així de contundent ha estat el pilot català Dani Clos després de tornar del petit país del Golf Pèrsic on havia de disputar la prova del mundial de GP2 però que al final es va suspendre per la revolta popular. "No s'hi pot fer un Gran Premi amb tranquil·litat, no hi haurà ningú que vagi a veure'l".

El pilot, que ha arribat aquest mateix divendres de Bahrain, ha explicat que la situació "no semblava greu en un principi" tot i la manifestació al carrer, però que el dijous "va esclatar tot, vam sentir els trets al carrer", i per això "vam decidir fer les maletes i anar cap al circuit pel que pogués ser". El pilot també ha explicat que, posteriorment, "tots estàvem incòmodes, patíem per la seguretat, ja no dins el circuit sinó en els viatges cap a l'hotel i també per un possible atemptat o tancament de l'aeroport".

Dani Clos també ha assegurat que els ciutadans de Bahrain "ens deien que no tenien res en contra dels occidentals, i fins i tot ens guiaven pels carrers per evitar l'enrenou", però que "va ser el responsable d'esports qui ens va convidar a abandonar el país".