FÓRMULA 1
Esports 09/05/2013

Dani Juncadella ja és pilot de desenvolupament de l'equip Mercedes de Fórmula 1

Segons ha anunciat la web 'CarandDriverTheF1.com', el català ja estarà durant aquest cap de setmana al box de l'equip alemany a Montmeló

Ara
1 min
El pilot català Dani Juncadella, a Montmeló / @dani_juncadella

MontmelóEl pilot català Daniel Juncadella s'ha incorporat a l'equip de desenvolupament dels monoplaces de Fórmula 1 de l'escuderia Mercedes, segons ha anunciat aquest dijous la web 'CarandDriverTheF1.com'.

El barceloní, que actualment és pilot del DTM (el campionat alemany de turismes), farà principalment treball al simulador i a treballar amb l'equip de curses, tot i que en principi no viatjarà amb l'equip durant els Grans Premis.

Aquest canvi pot fer que Juncadella pugui pujar al Mercedes durant la jornada dels 'rookie test' (a final de temporada), dia en què les escuderies aprofiten per avaluar els seus joves valors.

"És una fase més del meu aprenentatge. La meva tasca principal ara a nivell professional és el DTM. I això, compaginat amb la nova tasca de pilot de desenvolupament a Mercedes AMG F1 és un somni fet realitat i una gran aposta de futur", ha dit Juncadella en una entrevista. Sobre el fet d'estar aquest cap de setmana al box amb Lewis Hamilton i Nico Rosberg, el barceloní ha afegit: "Al principi impressiona una mica. Però si estic a prop d'aquests noms, també és perquè m'ho hauré guanyat".

stats