MOTOCICLISME

Dani Pedrosa no correrà a Jerez: "El millor serà que em reincorpori a Le Mans"

El pilot diu al seu blog de Repsol que dilluns va intentar córrer amb una supermotard però que quan va acabar no sentia l'avanbraç "al cent per cent".

Dani Pedrosa no correrà aquest cap de setmana el Gran Premi d'Espanya que es disputarà a Jerez de la Frontera. El pilot ha anunciat aquest dimarts en el seu  blog de Repsol que encara no està del tot recuperat de l' operació a la que va ser sotmès a l'avantbraç i que prefereix tornar a competir a Le Mans, el cap de setmana del 16 i 17 de maig.

"Volia escriure-us donant-vos bones notícies però, per desgràcia, no és el cas, ja que no podré estar a Jerez. Aquest dilluns vaig intentar córrer amb una supermotard per posar a prova el braç però encara que al principi semblava que tot anava bé, després de córrer no sentia l'avantbraç al 100%", ha indicat el pilot.

"Sé que si corro durant tota una setmana sencera, el resultat serà molt pitjor, i l'últim que vull és tornar a tenir un problema seriós. Així que, tot i ser una decisió molt difícil, crec que el millor és que esperi uns dies més, que segueixi amb la rehabilitació i que em reincorpori a Le Mans", ha afegit.