MotoGP

El català ha estat segon a Sepang

Dani Pedrosa: "Des de que vaig arribar a MotoGP ha estat la millor pretemporada"

El pilot reconeix que “la moto està responent a les àrees que necessitem, malgrat que la primera cursa és on realment es veu en què guanyes i en què perds"

El pilot Dani Pedrosa (Honda RC 212 V), segon al final de la segona jornada d'entrenaments al circuit de Sepang, ha explicat que “des de que vaig arribar a MotoGP, aquest test ha estat la millor pretemporada. Al 2006 recordo que vam tenir un últim test molt bo que ens va permetre fer front a la primera cursa ben preparats i amb molta confiança i ara tinc una sensació semblant”, diu.

Pedrosa reconeix que “la moto està responent a les àrees que necessitem, malgrat que la primera cursa és on realment es veu en què guanyes i en què perds. Crec que Yamaha estarà més a prop del que estan ara, així que hem de mantenir-nos alerta”.

Avui hem estat provant principalment els nous components de la suspensió, una nova forquilla davantera al matí que ens ha donat sensacions més positives en la frenada i un amortidor posterior a la tarda. També hem provat diferents reglatges pel xassís i m’agradaria estar demà en posició de decidir quin utilitzarem per aquesta temporada. Ara, els dos xassís m’han donat bones sensacions i he de pensar-hi perquè és una decisió important”, opina.
Més continguts de