MotoGP

Dani Pedrosa: "Arribo amb il·lusió i ganes de mostrar la meva millor versió"

El pilot ha tancat la pretemporada amb una progressió positiva i bones sensacions

El pilot català Dani Pedrosa, de l'equip Repsol Honda, ha tancat la pretemporada amb una progressió positiva i bones sensacions en acabar amb el cinquè temps a Malàisia i el tercer, a Austràlia i Qatar. En ser preguntat per com arriba a l'inici del Mundial, el 26 de març, el pilot ha contestat: "Arribo amb il·lusió i ganes de mostrar la meva millor versió en totes les àrees".

"Una moto sempre està en evolució. Es tracta de buscar la sintonia entre moto i pilot, i en això estem treballant, cada vegada amb més connexió entre tots dos", ha dit el pilot en declaracions difoses pel seu equip. El català ha expressat la seva opinió de la readaptació als nous pneumàtics. "Amb Michelin sempre he tingut una bona connexió. Tot i els problemes inicials d'adaptació, estem millorant constantment", ha dit.

"La categoria sempre és l'expressió màxima del nivell de motos i pilots. I aquests anys s'han ajuntat campions del món de diferents categories i generacions", ha indicat sobre el nivell de MotoGP.

Pedrosa ha parlat de la lluita pel títol. "Veig els de sempre, però amb la incògnita de com gestionarà Viñales la pressió de candidat. Segur que és diferent ser la sorpresa si guanyes que veure't obligat a guanyar", ha assegurat.