MotoGP
Esports 12/08/2011

Dani Pedrosa marca el ritme a la primera jornada d'entrenaments a Brno

A Moto2, Stefan Bradl ha estat el més ràpid i Marc Màrquez ha acabat 4rt. Mentre als 125 el millor temps ha estat per Terol, i Maverick Viñales ha sigut 10è

Redacció
1 min
Dani Pedrosa, al circuit de Brno

BrnoDani Pedrosa ha estat el més ràpid a la primera jornada d'entrenaments lliures del Gran Premi de la República Txeca, que es disputa al circuit de Brno. El català d'Honda ha marcat un ritme diabòlic a la categoria de MotoGP, sobretot a la sessió del matí, i ha aturat el cronòmetre a 1:56.454, 4 dècimes més ràpid que el seu company d'equip Casey Stoner i 7 respecte Marco Simoncelli (Honda) -que ha estat tercer- i Jorge Lorenzo (Yamaha) -que ha acabat quart-.

D'altra banda, Toni Elias (Honda) continua amb molts problemes i, una jornada més, ha marcat el pitjor registre. El manresà està a gairebé 3 segons de Dani Pedrosa.

A Moto2, l'alemany Stefan Bradl ha estat el més ràpid en una primera jornada d'entrenaments on Marc Màrquez ha acabat a la quarta posició. Bradl, que lidera el mundial, s'ha imposat per davant d'Andrea Iannone i Álex de Angelis.

I a la categoria petita, Nico Terol ha marcat el millor temps, seguit d'Alberto Moncayo i Johann Zarco. Mentre Maverick Viñales, que arriba a la República Txeca amb l'objectiu de fer un pas més per apropar-se al liderat del mundial, només ha pogut ser desè a un segon i mig.

stats