MotoGP
Esports 17/08/2012

Dani Pedrosa, el més ràpid en els entrenaments lliures d'Indianapolis

Forta caiguda del pilot valencià Hèctor Barberà en la sessió del matí, amb petites fractures en les vèrtebres dorsals

Efe
1 min
Dani Pedrosa durant els entrenaments lliures d'Indianapolis

IndianapolisEl català Dani Pedrosa ha sigut el pilot de Moto GP més ràpid durant els entrenaments lliures d'Indianapolis (1:39.783). Per darrere seu han quedat les dues Yamaha de Ben Spies i del líder del Mundial, el mallorquí Jorge Lorenzo, tercer. El company de Pedrosa a Honda, el vigent campió, Casey Stoner, ha acabat amb el cinquè millor registre.

Spies ha marcat un temps fora del que és normal, però s'ha vist esperonat pel fet de córrer a casa, i després de saber que Yamaha ja no compta amb ell per a la propera temporada (han fitxat Valentino Rossi un altre cop).

La mala notícia de la jornada l'ha protagonitzat el pilot valencià Hèctor Barberà, que ha patit una forta caiguda i s'ha fracturat les vèrtebres dorsals 5, 6 i 8. Barberà es troba a l'hospital en observació mentre li fan més proves.

Moto2

A la categoria mitjana del Mundial, el millor temps l'ha marcat el també català Pol Espargaró (1:44.239), per davant del líder, el cerverí Marc Márquez.

Moto3

I en la categoria petita el més ràpid ha sigut l'alemany Sandro Cortese (1:49.307), mentre que el català Maverick Viñales ha acabat quart els entrenaments lliures.

stats