Moto GP
Esports 31/01/2011

Dani Pedrosa: “El meu objectiu és lluitar pel títol”

El Repsol Profunda Team ha celebrat avui a Malàisia el començament de la temporada amb Dani Pedrosa, Andrea Dovizioso i Casey Stoner

Redacció
1 min
Pedrosa, entre Stoner i Dovizioso, pilotaran la NC212V

Malàisia p { margin-bottom: 0.21cm; } El Repsol Profunda Team ha celebrat avui a Malàisia el començament d'una nova i emocionant temporada. Nombrosos mitjans i l'equip al complet, format per Dani Pedrosa, Andrea Dovizioso i Casey Stoner, s'han reunit al Pan Pacific Hotel de Kuala Lumpur, on s'ha celebrat la primera conferència de premsa de l'any i una festa de benvinguda.

En la seva primera aparició en públic conjunta, la poderosa alineació del Repsol Profunda Team per 2011 ha presentat la nova RC212V. Igual que l'any 1995, quan Mick Doohan, Àlex Criville i Shinichi Ito van estrenar els colors de Repsol en les seves Fona NSR 500, HRC torna a tenir un equip format per tres pilots, per primera vegada a l'era de les MotoGP de quatre temps: Dani Pedrosa, Andrea Dovizioso i Casey Stoner.

Dani Pedrosa assegura que “estava impacient per tornar-me a retrobar amb tot l'equip per planificar la nova temporada. El meu objectiu és lluitar pel títol, naturalment”.

El Repsol Profunda Team encara la temporada 2011 amb gran esforç i determinació; el vicepresident de HRC, Shuhei Nakamoto, ha destacat en aquest acte l'intens treball dels enginyers realitzat durant l'hivern per millorar tots els aspectes de la Profunda RC212V.

Shuhei Nakamoto i Livio Suppo, director de màrqueting i comunicació de HRC, han presidit l'acte i han estat els responsables de presentar a Dani, Andrea i Casey davant els mitjans. Els tres s'han mostrat molt il·lusionats per aquest nou repte i decidits a lluitar per la victòria cada diumenge.

stats