MotoGP
Esports 16/06/2011

Dani Pedrosa, operat amb èxit a Barcelona

El pilot del Repsol Honda Team ha estat sotmès aquesta tarda a una nova intervenció quirúrgica a la clavícula que es va fracturar al Gran Premi de França i podria reaparèixer a Holanda

Redacció
1 min
Dani Pedrosa segueix recuperant-se de la fractura a la clavícula. REPSOLMEDIA

BarcelonaEl pilot del Repsol Honda Team, Dani Pedrosa, ha estat sotmès aquesta tarda a una nova intervenció quirúrgica a la clavícula que es va fracturar al Gran Premi de França.

L'operació s'ha dut a terme a l'USP Institut Universitari Dexeus pel doctor Xavier Mir, Cap de la Unitat de Patologia de la Mà de USP Dexeus, i pel Doctor César García Madrid, de l'Institut Sala Planell del Centre Mèdic Teknon.

L'objectiu de la intervenció ha estat fixar, mitjançant osteosíntesi a compressió, un petit fragment d'os que s'havia desplaçat durant el període de rehabilitació. Aquesta tècnica permet una consolidació més ràpida, minimitzant el temps de repòs.

Passat aquest període de convalescència, Dani Pedrosa podrà valorar, amb el consell dels metges, la seva presència al Gran Premi d'Holanda la setmana que ve.

"L'operació ens ha permès fer una fixació molt estable del fragment ossi intermedi de la clavícula. Pensem que en 48 hores es podrà iniciar la recuperació funcional de l'espatlla dreta", ha explicat el doctor Xavier Mir.

stats