Moto GP
Esports 06/06/2011

Dani Pedrosa tampoc correrà a Silverstone

El pilot català d'Honda ja es va perdre el GP de Catalunya, i tampoc arribarà a temps de córrer a Anglaterra en el seu procés de recuperació de la fractura de l'espatlla

Redacció
2 min
Dani Pedrosa s'ha trencat la clavícula dreta a Le Mans.

BarcelonaEl pilot de l'equip Repsol Honda Team, Dani Pedrosa, no correrà el Gran Premi d'Anglaterra, que se celebra aquest cap de setmana al circuit de Silverstone, després d'haver-se perdut el GP de Catalunya d'aquest cap de setmana.

Dani Pedrosa va passar pel quiròfan després de l'accident patit en la cursa de Le Mans per recompondre la seva fractura a la clavícula dreta, i se li va col·locar una placa de titani i uns cargols molt més petits que els que s'utilitzen habitualment, per tal de evitar els problemes vasculars que se li van reproduir després de l'operació practicada a l'octubre a la clavícula esquerra. Per descomprimir l'artèria, Pedrosa va haver de tornar a passar pel quiròfan després de la seva victòria a Estoril per retirar tant la placa com els cargols.

"Després d'uns dies dedicats per complet a recuperar el millor possible, he pres la decisió de no córrer al Gran Premi de Gran Bretanya. He fet tot el que he pogut per arribar a temps a Silverstone, però les condicions no són les adequades per tornar amb garanties de poder competir. Necessito sentir-me segur a l'hora de pujar a la moto i saber que puc lluitar per la victòria, no vull tornar només per córrer sense més. He pilotat en moltes ocasions amb dolor i l'experiència em diu que no estic en condicions de ser competitiu. He decidit no arriscar i continuar amb el meu procés de recuperació per tornar a la millor manera possible", ha dit Pedrosa, que afegeix: "És un moment en què he de fer cas al que diu la raó, i no només al meu cor i als meus ganes per tornar. Vull tornar aviat, però vull fer-ho quan tingui opcions de lluitar per guanyar. Encara no és el moment ".

stats