F-1
Esports 13/02/2012

Dani Clos, pilot de proves de l'escuderia HRT

El pilot barceloní ja treballarà amb l'equip en els tercers entrenaments oficials de pretemporada que tindran lloc a Montmeló, de l'1 al 4 de març

Ara
1 min
Dani Clos / HRT

BarcelonaEl pilot català Dani Clos ha arribat a un acord amb l'escuderia HRT per convertir-se en pilot de proves de l'escuderia espanyola per a la temporada 2012.

Clos serà part integral de l'equip participant en diverses sessions d'entrenaments lliures de divendres i viatjant a tots els Grans Premis amb l'escuderia amb el principal objectiu d'aprendre i conèixer l'equip. L'espera un intens treball, però en Dani comptarà amb l'ajuda de tot l'equip, així com també dels seus companys Narain Karthikeyan i Pedro de la Rosa, per aprendre i avançar en un entorn d'alta exigència. "Estic molt orgullós de formar part de l'equip HRT Formula 1 Team. És un gran pas en la meva carrera esportiva, alguna cosa amb el que he somiat tota la vida i per fi comença a fer-se realitat", ha dit el pilot barceloní.

Clos ha comentat que "poder estar al costat d'en Pedro és molt important" per a ell, ja que tant De la Rosa com i Narain Karthikeyan poden aportar-li "moltes coses positives per a créixer com a pilot".

En la seva primera presa de contacte amb l'equip el passat mes de novembre durant els entrenaments de joves pilots d'Abu Dhabi, Dani Clos va aprofitar al màxim l'oportunitat que va tenir. Dani Clos començarà a exercir les seves funcions de pilot reserva immediatament i estarà amb l'equip en els tercers entrenaments oficials de pretemporada que se celebraran a Barcelona del 1 al 4 de març.

stats