MOTOGP
Esports 03/06/2012

Pedrosa: "Volia guanyar. Hi ha dies que et conformes amb ser segon, però aquest diumenge no"

El pilot català ha acabat segon, per darrere de Jorge Lorenzo. Tot i fer una gran sortida i col·locar-se primer, no ha pogut lluitar pel triomf

N. García
1 min
Dani Pedrosa

MontmelóDani Pedrosa ha acabat segon la cursa de casa, però no està del tot satisfet. "Volia guanyar. Hi ha dies que et conformes amb ser segon, però aquest diumenge no", ha comentat Pedrosa, que ha afegit: "En qualsevol moment de la cursa tenia bones opcions, però en les últimes voltes de la cursa ha estat més difícil controlar la moto i el Jorge m'ha recuperat en dues voltes l'avantatge que li portava. He intentat mantenir-lo al darrere, però he comès una errada i m'ha passat", ha explicat el de Castellar del Vallès.

Pedrosa ha assegurat que aquest ha estat el millor cap de setmana de la temporada: "He treballat a tope i la confiança d'estar envoltat dels meus m'ha donat molta força. Per això estic una mica decebut", ha comentat Pedrosa.

El català ha fet una gran sortida, fins col·locar-se primer, però assegura que ha tingut problemes: "Encara no ha estat del tot bona, he tingut problemes en el moment de l'arrencada! Per sort he pogut col·locar-me primer en la frenada perquè no sé qui tenia per fora".

Pedrosa ha fet dues segones posicions aquesta temporada, però encara no ha pogut guanyar cap cursa: "Aquest cap de setmana hem fet el màxim per guanyar la cursa. El Jorge està en un gran moment de forma, mirarem a veure què podem fer millor per les properes curses", ha destacat.

stats