FÓRMULA 1
Esports 30/06/2011

Daniel Ricciardo, pilot oficial de l'equip Hispània a partir de Silverstone

L'australià Daniel Ricciardo serà pilot oficial d'Hispania el que queda del Mundial de Fórmula 1 2011, substituint Narain Karthikeyan

Efe
2 min
Daniel Ricciardo, al centre de la imatge, amb Toro Rosso. TOROROSSO.COM

MadridHispania Racing Team ha informat que l'australià Daniel Ricciardo serà pilot oficial de l'escuderia el que queda del Mundial de Fórmula 1 2011. Ricciardo pujarà a l'Hispania a partir de la pròxima prova, el Gran Premi de Gran Bretanya, al circuit anglès de Silverstone.

Ricciardo, que fins ara treballava com a pilot titular de l'equip Toro Rosso, substituirà l'indi Narain Karthikeyan a Gran Bretanya i continuarà com a pilot titular en les deu següents proves. "Les escuderies Hispania Racing i Red Bull Racing han signat un acord de col·laboració pel qual el jove pilot australià Daniel Ricciardo s'uneix a l'escuderia espanyola com a pilot oficial", assenyala l'equip espanyol en un comunicat.

L'australià, que fins ara havia completat totes les primeres sessions d'entrenaments lliures dels vuit grans premis que s'han disputat fins ara al volant del Toro Rosso, veurà complert el seu somni de convertir-se en pilot de Fórmula 1, començant al Gran Premi de Gran Bretanya de la setmana que ve. A més, d'aquesta manera, s'esvaeix fins a final de temporada els dubtes que hi havia sobre si Ricciardo pujaria al Toro Rosso en detriment de Sébastien Buemi o del català Jaume Alguersuari.

Ricciardo s'uneix a l'italià Vitantonio Liuzzi, que serà el seu company a Silverstone. Narain Karthikeyan continua a l'equip, però l'escuderia encara no ha decidit si tornarà a pilotar com a titular en alguna de les proves restants. "Això és un somni fet realitat per a mi. Per primera vegada estic a la graella de sortida de la F1. Vaig haver-me de pessigar un parell de vegades per assegurar-me que era real. Estic il·lusionat i no puc esperar a pilotar a Silverstone. És un repte nou, una experiència nova i un equip nou, però estic preparat i donaré el millor de mi", assenyala Ricciardo.

stats