MotoGP
Esports 12/07/2012

Dani Pedrosa: "Porto molts anys amb Honda i per a mi és una gran notícia"

El pilot ha reconegut que és un somni ser integrant de l'escuderia HRC i també "ser campió del món de MotoGP"

Efe
1 min

Mugello (Itàlia)El català Dani Pedrosa (Honda RC 213 V), de qui aquest dijous s'ha confirmat que continuarà dos anys més amb Honda en el campionat del món de MotoGP ha afirmat a Mugello que aquesta era "una gran notícia", sobretot per a ell i per al seu equip.

Pedrosa ha reconegut que per a qualsevol pilot és un somni ser integrant de l'escuderia HRC i també "ser campió del món de MotoGP".

Això no obstant Dani Pedrosa ha apuntat: "Cal mantenir la concentració al màxim en cada carrera doncs el campionat està molt complicat, si bé és cert que la primera victòria de l'any sempre estimula i encara que l'any passat no vaig arribar aquí en les millors condicions si que vaig guanyar el 2010 i és un circuit que m'agrada bastant i li va molt bé a la nostra Honda".

Pel que fa a la notícia del fitxatge del també català Marc Márquez com el seu company d'equip per a 2013, Dani Pedrosa amb prou feines ha volgut valorar la notícia i si ha assegurat que ell estava molt content amb la renovació del seu contracte.

stats