Fórmula 1
Esports 09/05/2012

Fernando Alonso: "No serà la fi del món si a Barcelona no aconseguim la 'pole'"

L'asturià considera que "la temporada és llarguíssima" i que encara "queden 16 curses per disputar, el mateix nombre de proves que hi havia en tot el calendari del 2003

Efe
2 min
Fernando Alonso al circuit de Barhain durant els entrenaments lliures

MadridFernando Alonso ha declarat, a dos dies del començament del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1, que espera una millora en el rendiment del seu Ferrari, que l'important és progressar i que "no serà la fi del món" si a Barcelona no aconsegueix la 'pole position'.

"A Montmeló comptem a fer un pas endavant, però fins dissabte no sabrem com és de gran aquest pas. Tenim novetats en l'F2012; algunes d'elles les vam provar la setmana passada en els test de Mugello i les altres les assajarem divendres en els entrenaments lliures", ha assenyalat Alonso en el diari que té allotjat al web de Ferrari.

"És clar que després d'haver limitat els danys en les quatre primeres carreres de l'any el que ara hem de fer és canviar la tendència. No serà la fi del món si a Barcelona no aconseguim la 'pole'; el més important és progressar i reduir la distància al màxim possible, primer a Barcelona, després a Mònaco i després a Mont-real, València i Silverstone", ha dit Alonso, cinquè al Mundial a deu punts del líder, l'alemany Sebastian Vettel (Red Bull), i guanyador del Gran Premi de Malàisia.

L'asturià ha considerat que "la temporada és llarguíssima" i que encara "queden 16 curses per disputar, el mateix nombre de proves que hi havia en tot el calendari del 2003".

"Ara hem de seguir treballant dia i nit, com feien els mecànics de Gilles (Villeneuve, pilot canadenc de Ferrari que va morir el 1982) que ahir vaig conèixer, i com avui fan els nostres nois, amb els quals avui viatjo en avió a Barcelona", ha afegit.

Alonso es refereix al "mateix esperit dels quals volen guanyar i lluiten per aconseguir-ho amb totes les seves forces". "L'esperit que jo sempre he tingut des que era nen i pilotava en kart", ha afegit.

stats