Publicitat
Publicitat

Desestimada l'apel·lació de Pol Espargaró després de l'incident amb Marc Márquez al Gran Premi de Catalunya

El Tribunal de Disciplina de la Federació Internacional de Motociclisme ha desestimat l'apel·lació d'Espargaró sobre la no-sanció a Márquez

L'apel·lació que va presentar el pilot català Pol Espargaró ( Kalex ) sobre la no- sanció a Marc Márquez ( Suter ) al Gran Premi de Catalunya ha sigut desestimada en la reunió d'aquest dimecres del Tribunal de Disciplina Internacional de la Federació Internacional de Motociclisme .

A la cursa de Moto2 del circuit de Montmeló , celebrada el passat 3 de juny, Márquez va tenir un incident amb Espargaró . El jove pilot de Granollers va caure, mentre el lleidatà va acabar a la tercera posició . Després del Gran Premi , la direcció de cursa del circuit de Montmeló va decidir sancionar amb un minut l'actual subcampió del món de la categoria . Márquez quedava relegat a la posició 23a de la cursa i perdia , així, els 16 punts aconseguits .

L 'equip de Márquez va recórrer la sanció i finalment l'hi van aixecar . La decisió no va agradar a l'equip de Sito Pons, que va apel·lar a la Federació Internacional de Motociclisme . Així , al circuit d'Assen , escenari aquest dissabte del Gran Premi d'Holanda , els dos pilots es van explicar davant Frantisek Schulmann , advocat independent i comissionat per la cort d isciplinària de la FIM . Schulmann va dictaminar a favor de Márquez i va deixar clar que no va incórrer en cap il·legalitat. El cerverí   manté el liderat i l'avantatge de sis punts sobre Espargaró i el suís Thomas Luthi .

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT