DAKAR 2012
Esports 12/01/2012

Despres s'imposa en l'onzena etapa i amplia l'avantatge amb Coma a 2:22

El català ha sigut tercer, a 2 minuts i 1 segon del francès. Gerard Farrés ha sigut segon, Barreda 5è, Viladoms 7è i Laia Sanz, 39a

N. García
1 min
Gerard Farrés ha estat segon en l'onzena etapa del Dakar. FELIPE TRUEBA / EFE

BarcelonaEl francès Cyril Despres ha aconseguit el triomf en l'onzena etapa del Dakar, entre la localitat xilena d'Arica i la peruana d'Arequipa. Així doncs, el pilot francès de KTM amplia les diferències amb el català Marc Coma, amb qui lluita pel lideratge. Coma ha sigut tercer, a 2 minuts i 1 segon de Despres.

Segon ha sigut el també català Gerard Farrés, que ha completat l'etapa a un minut i 39 segons de Despres i ha aconseguit colar-se entre els dos aspirants al títol. El pilot de Castelló Joan Barreda ha sigut cinquè, mentre que Jordi Viladoms ha acabat setè.

Per últim, la pilot catalana Laia Sanz ha completat l'etapa en 5 hores, 7 minuts i 18 segons i s'ha classificat en la 39a posició.

A falta de tres etapes, la general l'encapçala Despres, a dos minuts i 22 segons de Marc Coma, i el podi el completa Helder Rodrigues, a 1:08.40 del lideratge. Tot just darrere d'ell es troba Jordi Viladoms (a 1:24.46), mentre que Gerard Farrés és sisè (a 1:37.00). Joan Barreda és onzè, a 3:34.20 de Despres. Laia Sanz, que és l'única dona que segueix competint en la categoria de motos, és 35a a la general, escalant set posicions en la general en només una etapa.

stats