Publicitat
Publicitat

Fórmula 1

Evoluciona favorablement el més greu dels més de 30 ferits a Montmeló

L'incendi registrat al garatge de Williams al Circuit de Catalunya va provocar 32 ferits, el més greu d'ells amb cremades al 15 per cent del cos, i el qual evoluciona favorablement

L'incendi registrat diumenge al garatge de Williams al Circuit de Catalunya va provocar 32 ferits, el més greu d'ells amb cremades al 15 per cent del cos, i el qual evoluciona favorablement, segons han informat aquest dilluns fonts sanitàries.

Entre el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i la Creu Roja van atendre 32 persones per cremades i inhalació de fum a causa de l'incendi declarat en una zona del 'pit lane' del circuit.

La Creu Roja va atendre 29 persones i va realitzar set evacuacions hospitalàries a la Vall d'Hebron, la Clínica Teknon, l'Hospital General de Catalunya, l'Hospital de Granollers i l'Hospital de Mollet.

Segons ha informat l'ONG, les 22 persones que no van requerir d'ingrés hospitalari van ser ateses al mateix circuit per inhalació de fum, mentre que els 7 que van ser conduïts a centres hospitalaris patien cremades i altres afectacions causades per l'accident.

De la seva banda, el SEM va desplaçar dos helicòpters i cinc ambulàncies al circuit i va practicar tres trasllats a la Vall d'Hebron, l'Hospital de Granollers i la Clínica Teknon.

El ferit més greu continua aquest dilluns ingressat a l'Hospital de la Vall d'Hebron amb cremades al 15 per cent del cos, però està fora de perill i evoluciona favorablement, han explicat avui a Efe fonts de l'hospital barceloní.

Durant la celebració del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 es va produir ahir una explosió al garatge de l'equip Williams i, en pocs segons, una fumera va inundar tota la zona del 'pit lane', amb el foc estenent-se als departaments de Force India i Toro Rosso.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT