Publicitat
Publicitat

FÓRMULA 1

El trànsit que s'ha trobat li ha impedit fer un millor temps

Alguersuari: "He tingut una bona sensació del cotxe. Sóc optimista"

El barceloní no ha pogut rodar massa al matí per un problema al motor, però a la tarda ha estat quinzè i s'ha endut bones sensacions del cotxe

Jaume Alguersuari no ha pogut rodar tant com a ell li hauria agradat. Durant la primera sessió d'entrenaments, el barceloní només ha pogut fer nou voltes a causa d'un problema de motor -Toro Rosso ha investigat i s'han adonat que era un problema d'instal·lació, no pas del motor, tot i que l'han canviat entre sessió i sessió-.

Tot i això, Alguersuari es mostrava satisfet per la feina feta en la sessió de la tarda. "Ha estat una pena que hagi perdut temps de pista aquest matí , però ho hem compensat més tard . A la tarda he tingut una bona sensació del cotxe , sobretot en tandes llargues , fent alguns bons temps amb els pneumàtics usats i durs ", ha comentat el català, que també ha assegurat que quan estava intentant fer una volta ràpida, s'ha trobat amb trànsit a la pista i això li ha dificultat fer un bon temps. "En general sóc optimista ", ha apuntat.

Alguersuari no creu que el fet d'haver fet dues sessions de tests a Catalunya a l'hivern els doni avantatge: "Tenir dues sessions de proves aquí a l'hivern no ajuda realment tant a dia d' avui . E l cotxe ha evolucionat i les condicions de pista són molt diferents ara".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT