FÓRMULA 1
Esports 20/05/2011

Red Bull i McLaren, favorits per aconseguir la 'pole' a Montmeló

Webber, Hamilton, Vettel i Button s'han repartit els quatre primers llocs en la segona sessió d'entrenaments lliures al Circuit de Catalunya

Nuria García
1 min
Lewis Hamilton i Pedro Martínez de la Rosa, en un moment dels entrenaments lliures.

MontmellóEls pilots de Red Bull i de McLaren són els principals favorits per aconseguir la pole position en els entrenaments oficials que es disputaran aquest dissabte al Circuit de Catalunya.

La segona sessió d'entrenaments lliures d'aquesta tarda ha servit als equips per seguir fent proves de cara a la cursa de diumenge. Red Bull, per exemple, s'ha dedicat a fer tandes llargues -a 14 voltes- durant la primera part dels entrenaments, mentre que Ferrari ha muntat les noves peces que l'Scuderia ha portat a Montmeló. Unes al cotxe de Fernando Alonso, i unes altres al de Felipe Massa.

Els McLaren han estat els únics que han pogut fer ombra als Red Bull i Hamilton i Button s'han apropat als temps de Webber i de Vettel, tot i que ningú ha pogut superar l'1:22.470 de l'australià.

Jaume Alguersuari, per la seva banda, ha hagut de canviar el motor després dels problemes que ha tingut en la primera sessió d'entrenaments lliures i ha aconseguit el quinzè millor registre, només a una dècima i escaig del seu company d'equip a Toro Rosso, Sébastien Buemi.

stats