FÓRMULA 1
Esports 25/06/2011

Vettel lidera la tercera sessió d'entrenaments lliures a València seguit d'Alonso

L'alemany ha encapçalat la tercera i última sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Europa de Fórmula 1. Alguersuari ha aconseguit el divuitè temps

Efe
1 min
Vettel, el més ràpid en la tercera sessió d'entrenaments a València. MARK THOMPSON / GETTY IMAGES

ValènciaL'alemany Sebastian Vettel (Red Bull) ha encapçalat la tercera i última sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Europa de Fórmula 1 al traçat urbà de València, seguit de l'asturià Fernando Alonso (Ferrari).

Vettel ha fet la millor volta de la sessió amb un registre de 1:37.258, mentre que a 420 mil·lèsimes s'hi ha quedat Alonso i a 582 el brasiler Felipe Massa (Ferrari), que es va fer amb el tercer temps.

El català Jaume Alguersuari (Toro Rosso) sí que ha participat en aquesta jornada després que ahir es quedés durant tota la segona sessió al box del seu equip per un problema mecànic, i ha estat divuitè, a tres segons de Vettel.

Al mexicà Sergio Pérez (Sauber) li ha anat millor, i ha fet la seva volta més ràpida en 1:39.778, un temps que l'ha fet ser dotzè, mentre que el veneçolà Pastor Maldonado (Williams) ha detingut el crono en 1:40.004 i s'ha situat en el dissetè lloc.

stats