FÓRMULA 1
Esports 14/06/2011

Sebastian Vettel s'entrena amb l'equip de l'exblaugrana Thierry Henry

L'alemany, actual campió de F1, compleix el seu desig d'entrenar amb un equip de futbol professional, els Red Bull de Nova York, al costat d'Henry i Rafa Márquez

Efe
1 min
Henry i Vettel, amb la granota del pilot i la samarreta del futbolista.

Nova YorkEl campió mundial de Fórmula 1, l'alemany Sebastian Vettel, s'ha entrenat aquest dilluns amb l'equip de futbol dels Red Bulls de Nova York, en el què militen els exblaugranes Thierry Henry i Rafa Márquez.

Vettel, que lidera l'actual campionat de F1, ha visitat les instal·lacions de l'equip de futbol a la universitat de Montclair (Nova Jersey), on va complir el seu desig d'entrenar amb l'equip de futbol i de divertir els seguidors que s'hi van apropar.

"El meu èxit no té secrets, només es deu al treball dur i a un gran equip que està sempre pendent de mi", ha dit Vettel, que s'ha declarat amant de tots els esports i que ha afirmat que està encantat d'entrenar amb un equip professional de futbol. "Ho estic vivint amb gran entusiasme. Conèixer a Thierry Henry em sembla grandiós", ha dit el pilot alemany, de 23 anys.

L'equip novaiorquès de futbol dels Red Bulls s'ha entrenat a les ordres del seu director tècnic, Hans Back, que al final de l'entrenament ha lliurat a Vettel una samarreta amb el seu nom, en agraïment a la seva presència.

Thierry Henry, que és el capità del Red Bulls, ha regalat a l'alemany una samarreta amb el seu nom i Vettel li ha lliurat una de les granotes que utilitza durant les curses.

stats