FÓRMULA 1
Esports 10/04/2011

Alonso i Hamilton, sancionats amb 20 segons cadascun

Els comissaris del Gran Premi de Malàisia han decidit sancionar amb 20 segons els dos pilots per l'incident que han tingut a deu voltes del final de la cursa

Redacció
1 min
Alonso, durant la cursa al circuit de Sepang.

BarcelonaEls pilots Fernando Alonso (Ferrari) i Lewis Hamilton (McLaren) han estat sancionats amb 20 segons de penalització pels comissaris del Gran Premi de Malàisia pel xoc que han tingut els dos pilots quan faltaven deu voltes per acabar la cursa. Corrien la volta 46 quan Alonso ha intentat avançar Hamilton, l'asturià s'ha enganxat massa i l'aleró del Ferrari s'ha trencat després d'impactar en el pneumàtic del britànic. Alonso ha hagut d'entrar a box, mentre que Hamilton, després de baixar el ritme, ha fet el mateix.

Revisant les imatges, els comissaris han decidit sancionar Lewis Hamilton per haver canviat de direcció en més de tres ocasions per defensar la seva posició, i han fet el mateix amb Alonso per haver provocat l'accident. L'asturià manté la sisena posició, mentre que Hamilton cau fins a la vuitena posició, en benefici de Kamui Kobayashi (Sauber).

El pilot Fernando Alonso (Ferrari) ha lamentat la "desgràcia" del seu toc amb Lewis Hamilton (McLaren), que l'ha condemnat a la sisena posició final al Gran Premi de Malàisia on, segons el mateix pilot asturià, ell "mereixia" la segona plaça, ja que era "més ràpid" que Jenson Button (McLaren).

"Jo intentava avançar i Hamilton feia moviments una mica agressius a 300 quilòmetres per hora. Ens hem tocat per desgràcia i he tingut la desgràcia de perdre la segona posició, que era la que mereixia perquè era més ràpid que Button", ha assenyalat Alonso després de la dura carrera a Sepang.

stats