FÓRMULA 1
Esports 27/07/2013

La FIA i Bernie Ecclestone arriben a un preacord pel nou pla de la Concòrdia

El pla de la Concòrdia, el setè que signen la F-1, la FIA i els equips, fa referència al repartiment dels ingressos

Efe
1 min

BudapestL'anglès Bernie Ecclestone, màxim dirigent de la Fórmula 1 (FOM), i el francès Jean Todt, president de la Federació Internacional de l'Automòbil (FIA), han arribat a un preacord per establir un nou pla de la Concòrdia, sobre el repartiment dels ingressos.

L'anunci del preacord s'ha anunciat aquest dissabte al circuit hongarès del Hungaroring, on aquest cap de setmana es disputa l'última cursa abans de l'aturada de l'estiu.

Ecclestone i Todt s'han reunit aquest dissabte al circuit i han fet públic un comunicat en què han anunciat que està a punt d'aplicar-se el nou pla de la Concòrdia, després de diversos mesos de negociacions. L'entrada en vigor del nou pacte –el setè–, entre la FIA, la FOM i els equips que participen al Mundial de Fórmula 1, es farà efectiu presumiblement durant les properes jornades.

La FOM i la FIA han informat que la publicació de més detalls sobre aquest contracte a tres bandes entre els equips, l'administració de la F-1 i la Federació Internacional trigarà encara uns dies, fins que el document hagi estat finalment aprovat, abans d'entrar en vigor.

stats