Publicitat
Publicitat

FÓRMULA 1

Hi haurà nous canvis en el reglament per al 2012

I ara, la FIA es fa enrere amb el tema dels difusors bufats i no els restringirà

La FIA fa marxa enrere i a Alemanya els monoplaces tornaran a córrer amb els difusors bufats que van poder utilitzar fins el Gran Premi d'Europa

La Federació Internacional de l'Automòbil (FIA) ha confirmat aquest dijous que no hi haurà restriccions en l'ús dels difusors bufats fins a final de temporada, després que els equips així ho acordessin el passat diumenge.

Així, en el proper gran premi, el que es disputarà la setmana vinent a Nürburgring (Alemanya), els monoplaces podran tornar a utilitzar els difusors bufats que van utilitzar fins al Gran Premi d'Europa que es va celebrar a València. D'aquesta manera, la limitació de la FIA només va estar vigent durant el Gran Premi de la Gran Bretanya. "Som optimistes i creiem que no hi haurà més protestes aquesta temporada sobre el mapa motor i els difusors", diu el comunicat de la FIA.

Tot i això, la FIA té previst per a la propera temporada tornar a canviar la regulació dels difusors. "El seu possible efecte sobre la carrosseria es reduirà al mínim", diu la FIA.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT