FÓRMULA 1
Esports 06/11/2011

Felipe Massa seguirà sent el company d'Alonso a Ferrari el 2012

"Felipe estarà amb nosaltres el 2012 i això deixa clar la confiança que tenim en ell", diu Stefano Domenicali, cap de l'escuderia italiana

Efe
1 min
El pilot de Ferrari Felipe Massa surt del traçat del circuit de Buddh durant el Gran Premi de l'Índia de diumenge.

MugelloLuca di Montezemolo, president de Ferrari, ha afirmat al circuit de Mugello que el 2012 l'asturià Fernando Alonso i el brasiler Felipe Massa seguiran sent els pilots titulars de la marca italiana al Mundial de Fórmula 1.

"Ho sento per vosaltres (la premsa), però l'any que ve no hi haurà canvis en els nostres pilots", ha dit irònicament Montezemolo a Mugello durant l'última jornada de les Finals Mundials Ferrari. En el mateix acte, Stefano Domenicali, cap de l'equip de F-1, també ha confirmat la continuïtat de Massa: "Confio que Felipe lluiti com ell sap en un any que serà clau, i estic convençut que serà capaç de demostrar el seu veritable valor".

"Pel que fa als rumors dels pilots que podien arribar a Maranello per substituir un dels actuals, només puc repetir les meves paraules i les que acaba de pronunciar el nostre president de totes les formes possibles: Felipe també estarà amb nosaltres el 2012 i això deixa clar la confiança que tenim en ell", ha dit Domenlicali.

En parlar d'Alonso, Domenicali ha comentat: "Estic segur que, en els pròxims dies, tornar a Abu Dhabi tindrà un efecte en Fernando, però aquesta emoció negativa serà un incentiu més per a ell per canviar les coses el 2012", en recordar la edició de l'any passat, en què l'asturià va perdre el títol mundial.

stats