Formula 1
Esports 10/02/2012

Fernando Alonso, primer en aquesta nova sessió d'entrenaments malgrat els problemes tècnics

El pilot asturià de Ferrari marca el millor temps d'aquesta quarta jornada i el nou F2012 canvia els tubs d'escapament per uns més allargats però menys carenats

Luana Valls
1 min
Optimisme a Ferrari en la presentació del nou cotxe

BarcelonaDurant aquesta quarta sessió d'entrenaments el pilot de Ferrari, Fernando Alonso, ha marcat el millor temps. Degut a problemes tècnics amb el nou F2012 l'asturià només ha pogut completar 39 voltes.

El nou monoplaça ha presentat alguns problemes tècnics que l'escuderia no ha volgut desvetllar. Davant les dificultats amb què s'han trobat l'equip Ferrari ha optat per canviar els tubs d'escapament que destaquen per ser menys carenats però més allargats del que s'havia vist fins ara.

Més enllà dels problemes tècnics és destacable el fet que Alonso ha marcat el millor temps de la jornada durant la primera tanda de sis voltes, al contrari que la majoria dels seus rivals, que s'han limitat a donar tres voltes per establir una marca de referència i suposadament amb els dipòsits buits.

L'altre protagonista de la jornada ha estat Sebastian Vettel, que ha estat segon i que també ha tingut una sessió atrafegada, aquesta vegada per culpa d'un problema tècnic que li ha impedit sortir a pista durant més de mitja jornada.

stats