Fórmula 1
Esports 05/07/2013

Una doble avaria al Ferrari d'Alonso deixa l'asturià sense temps als primers lliures de Nürburgring

El cotxe s'ha aturat dues vegades per un problema elèctric i el bicampió mundial no ha pogut fer cap volta ràpida. Lewis Hamilton ha marcat el millor temps del matí

M.m.
1 min

BarcelonaFernando Alonso ha estat el gran perjudicat de la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Alemanya de Fórmula 1 que es disputa al circuit de Nürburgring. El pilot asturià ha tingut un doble problema elèctric amb el seu Ferrari i no ha pogut completar cap volta ràpida, en una primera presa de contacte on els Mercedes han estat els més ràpids.

Alonso ha tingut problemes a la primera volta, només sortir del box, quan el seu monoplaça s'ha quedat aturat al mig de la pista. Quaranta minuts després –un cop els mecànics han treballat per arreglar el problema–, l'asturià ha tornat a la pista, però sorprenentment el cotxe s'ha tornat a quedar aturat. Per tot plegat, no ha pogut completar cap volta ràpida en la primera sessió del matí.

Pel que fa a la resta de pilots, que sí que han pogut girar, el domini ha estat per a l'escuderia Mercedes. Lewis Hamilton ha marcat el millor registre, seguit del seu company Nico Rosberg. Els perseguidors immediats han quedat a un segon.

El Gran Premi d'Alemanya està envoltat de polèmica sobre els pneumàtics Pirelli, ja que en van esclatar quatre en l'anterior cursa de Silverstone –més dues punxades–, i la fàbrica italiana ha canviat els materials de fabricació per evitar més incidents. De moment no s'ha produït cap altre incident durant els primers lliures.

stats