F-1
Esports 03/02/2012

Ferrari presenta el seu nou monoplaça, el F2012 amb el que intentaran superar Red Bull

Alonso ha dit que el seu objectiu és lluitar pel títol de pilots i pel de constructors. "Hem de ser optimistes i confiar en nosaltres mateixos", diu el pilot asturià

Efe
2 min
El nou monoplaça de Ferrari, el F2012.

RomaEl nou monoplaça de l'escuderia italiana Ferrari es diu F2012, segons ha revelat aquest divendres l'equip durant la presentació del vehicle que disputarà el pròxim Mundial de Fórmula 1.

La presentació s'ha fet a través de la pàgina web de Ferrari, pel fet que el mal temps que afecta Itàlia ha obligat a suspendre l'acte previst per aquest divendres a Maranello.

El nou Ferrari, segons la casa italiana, suposa un "tall net amb el passat" i està basat en "un nou programa molt diferent, que busca guanyar i que marca un canvi de mentalitat per part de l'escuderia".

El F2012 ha estat descobert aquest divendres al matí i hi han estat presents el president de Ferrari, Luca Cordero di Montezzemolo; els dos pilots de l'escuderia, l'asturià Fernando Alonso, i el brasiler Felipe Massa; així com el director esportiu, Stefano Domenicali.

Fernando Alonso ha dit que el seu objectiu és lluitar pel títol, buscar el màxim de punts i aconseguir victòries. "Hem de ser optimistes i confiar en nosaltres mateixos en aquest període de l'any", ha afegit el pilot, que ha subratllat que lluitaran fins al final per estar al capdavant tant del campionat de pilots com del de constructors.

Alonso ha assenyalat que encara queda molta feina i que en els mesos de campionat han d'actuar amb "determinació" i ser un equip "unit".

El brasiler Felipe Massa s'ha mostrat convençut que aquest any estarà "bé". "Tinc molta confiança, estic convençut que podem fer-ho bé. Tinc moltes coses al cap per començar bé i acabar també millor", ha assenyalat Massa. Per al brasiler, la nova temporada és "molt important" tant per a ell, com per a l'equip: "Un any en què volem tornar a lluitar pel campionat".

El president de Ferrari, de la seva banda, ha coincidit amb Massa en què la pròxima temporada és molt important per a l'equip. "Volem tornar als màxims nivells, ja que volem vèncer", ha insistit.

stats