Fórmula 1
Esports 31/05/2012

Ferrari farà una subhasta benèfica pels afectats pel terratrèmol d'Itàlia

Els compradors podran adquirir alguns objectes de Ferrari com cascos i equipació dels pilots de l'escuderia. Els diners seran per als afectats de la povíncia de Mòdena

Efe
1 min
Ferrari només té quatre dies més per fer proves a la pista i aconseguir que el nou monoplaça pugui competir per estar entre els millors el dia 18 a Austràlia.

BarcelonaLa subhasta, al començament de la setmana que ve, donarà l'opció als compradors d'adquirir alguns objectes de Ferrari com un cotxe de pista 599XX Evo –valorat en 1,3 milions d'euros–, un motor V8, cascos i equipació del pilot espanyol Fernando Alonso i del brasiler Felipe Massa i objectes de la botiga Ferrari com rellotges.

La iniciativa pretén recaptar una quantitat significativa per als afectats de la província de Mòdena, epicentre dels tremolors d'aquests dies i lloc on es troba la fàbrica i el circuit de la mítica escuderia italiana. Les instal·lacions a Maranello no van patir danys pel sisme.

Segons fonts de Ferrari, nombrosos clients i col·leccionistes de tot el món es van posar en contacte amb ells per oferir els seus propis objectes personals en la subhasta.

stats