Motor F1
Esports 01/02/2012

La neu impedeix que Ferrari s'entreni a Fiorano

Tot està preparat per què el pròxim divendres 3 de febrer l'escuderia italiana presenti el nou cotxe amb el qual competirà la temporada 2012 a la Fórmula 1

Luana Valls
1 min
El circuit de Fiorano completament nevat

BarcelonaL'acomulació de neu a les pistes del circuit de Fiorano ha impedit que Ferrari pogués entrenar avui, tal i com estava previst. Tot i així, res fa preveure que la presentació del nou monoplaça, que es farà el pròxim divendres 3 de febrer, s'hagi de suspendre.

Maranello ha estat l'escenari escollit per Ferrari per presentar el nou cotxe amb el qual competiran els dos pilots de l'equip, Fernando Alonso i Felipe Massa, a la Fórmula 1. Si el temps no ho impedeix, l'acte tindrà lloc a les 10:30h del matí. Segons el cap de premsa de l'escuderia italiana el nou cotxe suposarà un "canvi amb el passat" que esperen que els dugui a la victòria.

La presentació es farà uns dies abans que s'iniciïn els entrenaments de pretemporada a Jerez de la Frontera programats pels pròxims dies 7 i 9 de febrer.

McLaren presenta el nou MP4-27

L'escuderia McLaren ha presentat aquest matí el nou monoplaça per aquesta temporada 2012 a Woking. A l'acte han assistit els quatre pilots de l'equip: Lewis Hamilton i Jenson Button com a pilots oficials i Gary Paffett i Oliver Turvey com a provadors.

El pilot anglès, Jenson Button, s'ha mostrat content i amb ganes durant l'acte de presentació: "Estic molt emocionat. Aquests nois han treballat a tope des de que vam acabar les curses de 2011 per millorar el cotxe tant com poguéssim en el simulador i tinc moltes ganes de sortir amb ell a Jerez".

stats