FÓRMULA 1
Esports 12/04/2013

Massa, el millor en els primers lliures del GP de la Xina per davant de Räikkönen i d'Alonso

La degradació dels pneumàtics –mitjans i tous– ha estat, una vegada més, el major problema que han afrontat els pilots

Efe
1 min

XangaiEl brasiler Felipe Massa (Ferrari) ha marcat aquest divendres el millor temps de la jornada d'entrenaments lliures del Gran Premi de la Xina, la tercera prova del Mundial de Fórmula 1, al circuit de Xangai, en què el seu company, l'asturià Fernando Alonso, ha acabat tercer.

Massa ha estat el més ràpid en els segons entrenaments lliures. El pilot brasiler, de 31 anys, ha rodat en un temps d'un minut, 36 segons i 717 mil·lèsimes, 152 menys que el finlandès Kimi Räikkönen (Lotus ), que ha marcat el segon crono en una sessió que s'ha disputar amb bon temps. La degradació dels pneumàtics –mitjans i tous– ha estat, una vegada més, el major problema que han afrontat els pilots.

Alonso ha marcat el tercer temps de la sessió, amb un minut, 35 segons i 755 mil·lèsimes, per davant de l'alemany Nico Rosberg (Mercedes), guanyador l'any passat a Xangai i que ha estat el més ràpid en la primera sessió.

L'australià Mark Webber (Red Bull) ha estat cinquè (1:36.092) –per davant dels anglesos Jenson Button (McLaren) i Lewis Hamilton (Mercedes)– i ha estat set dècimes més ràpid que el seu company, el tricampió alemany Sebastian Vettel, que ha acabat desè el segon entrenament lliure.

stats