Fórmula 1
Esports 11/05/2013

Nico Rosberg aconsegueix la 'pole' a Montmeló

El millor temps de l'alemany als entrenaments oficials al Circuit de Catalunya és la tercera 'pole' consecutiva de Mercedes

Nuria García
1 min

BarcelonaNico Rosberg ha aconseguit la 'pole position' al Gran Premi d'Espanya que aquest diumenge es disputa al Circuit de Catalunya (14 hores, TV3 i Antena 3).

Hamilton ha sigut el més ràpid durant les dues primeres tandes d'entrenaments, però sempre seguit de ben a prop pel seu company, Nico Rosberg. I és que els Mercedes han demostrat tenir un bon ritme al traçat català a una volta. De fet, Mercedes ha aconseguit aquest dissabte la tercera 'pole position' consecutiva, la segona seguida per a Rosberg.

Des de la tercera posició de la graella arrencarà Sebastian Vettel, mentre que al seu costat, des de la segona fila de la graella, hi serà el Lotus de Kimi Räikkönen. L'asturià Fernando Alonso iniciarà la cursa des de la cinquena posició, al costat del seu company d'equip, Felipe Massa.

La notícia ha sigut l'eliminació a la primera tanda dels dos Williams, els de Valteri Bottas i Pastor Maldonado. Tot i que han introduït millores aerodinàmiques per a la cursa de Montmeló, els Williams no han pogut apropar-se ni tan sols una mica als temps dels pilots competitius.

Els resultats podrien canviar al llarg de la tarda, ja que hi ha dos equips que han presentat reclamacions als comissaris: la primera l'ha presentat McLaren, ja que durant la Q1 Jenson Button s'ha queixat i ha assegurat que Maldonado l'ha molestat quan intentava fer una volta ràpida. I la segona ha sigut de Red Bull: Webber ha demanat que s'investigui si Felipe Massa l'ha molestat quan el brasiler tornava a boxs i ell intentava fer la seva millor volta.

stats