FÓRMULA 1

La Generalitat Valenciana diu que quan acabi l'any se sabrà si el GP de F-1 s'alterna amb Catalunya

El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, diu que València vol seguir amb la F-1 però que cal ser "conscients" de la crisi econòmica que es viu

El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha afirmat aquest dijous que el resultat de les negociacions entre Catalunya i el País Valencià sobre la Fórmula 1 es coneixerà al final de temporada.

Fabra, que ha insistit que cal ser "racionals" per les dificultats econòmiques que es travessen, ha fet aquestes declaracions a Benicàssim. El cap del Consell ha dit que aquestes negociacions estan "molt avançades" per part del patró de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone, Catalunya i el País Valencià, i que l'acord "es farà públic un cop finalitzada la temporada".

El País Valencià "vol seguir estant dins de la referència i projecció internacional que suposa un Gran Premi de Fórmula 1", ha afegit, tot i que ha reclamat la necessitat de ser "conscients" de les dificultats econòmiques que hi ha "i que sobretot s'ha de fer de forma racional".

La Fórmula 1 és, segons ell, "un gran esdeveniment que segueixen més de 500 milions de persones a través de les pantalles de televisió", però "ara hem de buscar la racionalitat d'aquesta despesa perquè, sense perdre la projecció, puguem fer-ho sostenible".

La Generalitat Valenciana, ha dit Alberto Fabra, segueix "apostant" per la F-1 tot i les crítiques de l'oposició. Fabra ha assegurat que les entén, tot i que considera que es fan de forma "una mica frívola".