FÓRMULA 1
Esports 01/02/2011

Alguersuari: "Crec que aquest 2011 és una temporada clau per a mi"

El pilot barceloní es mostra "molt entusiasmat" i afronta amb moltes ganes el seu tercer curs en la màxima competició automobilística del món

Redacció
2 min
Jaume Alguersuari ha estrenat el nou STR6 al circuit Ricardo Tormo de Xest.

XestEl pilot barceloní Jaume Alguersuari (Toro Rosso) ha assegurat en la presentació oficial del seu equip a València que la temporada de 2011 serà "clau " per al seu futur a la Fórmula 1. Alguersuari afronta el seu tercer curs a la màxima competició automobilística mundial, tot i que només el segon ha estat complet, ja que el 2009 va entrar en la competició en el mes de juliol, en el Gran Premi d'Hongria.

El pilot català de Toro Rosso creu que el 2011 serà decisiu tant per al seu futur com per a l'equip, ja que tot i que creu que tota la temporada és important, a l'any 2011 es donen uns condicionants que la fan especialment rellevant per a ell. "Cada temporada és important i sens dubte aquesta serà molt important per a mi, perquè és el meu segon any a la Fórmula 1 i perquè és el segon any que Toro Rosso construeix el seu propi cotxe, així doncs serà totalment decisiu per al nostre futur", ha destacat Alguersuari.

Així, el pilot català ha apuntat que l'escuderia italiana ha de fer "un pas endavant" i lluitar i superar els equips del seu nivell, com Williams, Force India i Sauber. "Hem de lluitar contra ells i acabar el campionat per davant d'ells", ha assegurat.

Alguersuari també reconeix que l'estabilitat dins de l'equip serà un estímul per ell, ja que apunta a una temporada "més forta i competida" que la passada. "Crec que comptar amb els mateixos enginyers i amb la mateixa gent i la mecànica produïda a Faenza i conèixer-los de l'últim any i mig és molt important i sens dubte m'ajudarà moltíssim aquesta temporada", ha comentat.

En aquest mateix sentit, el pilot català ha dit que està "molt entusiasmat" amb l'inici de l'any perquè a l'equip saben el que poden esperar d'ell i per la seva banda sap més o menys el que pot esperar del seu enginyer i de les persones que hi treballen. A més, Alguersuari també ha comentat que espera "molt" del desenvolupament del monoplaça al llarg de la temporada.

Alguersuari ha estat l'encarregat de fer rodar el nou STR6 en la primera sessió d'entrenaments de pretemporada de F1 i demà dimecres repetirà pel matí, per donar pas per la tarda al seu company, Sebastien Buemi, que també pilotarà el dijous.

stats