FÓRMULA 1
Esports 28/11/2012

Polèmica per un avançament de Vettel al Brasil

L'alemany sembla que ha avançat un Toro Rosso després de les banderes grogues. Ferrari té temps fins divendres per decidir si reclamarà

Ara
1 min

BarcelonaUn avançament de Sebastian Vettel durant el Gran Premi del Brasil un cop passades les banderes grogues ha obert una polèmica al món de la Fórmula 1. L'alemany va avançar un Toro Rosso, el de Jean-Éric Vergne, quan hi havia banderes grogues al primer sector del circuit mentre es disputava la quarta volta de l'últim Gran Premi de la temporada.

En cas que s'acabés de confirmar que aquesta maniobra fos il·legal (de moment, la Federació Internacional de l'Automobilisme no s'ha pronunciat sobre aquest fet), Vettel podria ser sancionat amb 20 segons (és la sanció que s'imposa després de la cursa equivalent a un 'drive through').

De moment, Ferrari, l'escuderia que en principi sortiria beneficiada si sancionen el pilot alemany (ja que podria ser que Alonso aconseguís el títol de campió del món) no ha presentat cap reclamació a la Federació Internacional d'Automobilisme, tot i que té temps fins a aquest divendres per reclamar, si així ho decideix.

stats